Skip links

Onderwijs

Amtra Mobiele Ruimte biedt het onderwijs een veilige en betrouwbare oplossing voor noodlokalen.

Lees meer

AMTRA Schoolpaviljoens – De beste voorwaarden voor gezond leren.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de wensen en eisen van de schoolbesturen. Hierdoor kunnen wij de optimale oplossingen bieden.

Het behoeft geen betoog dat we onze schoolpaviljoens bouwen met lage niveaus van vervuilende stoffen en voldoen aan het TVOC-waarde concept, dat we op veel punten zelfs overtreffen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze milieuvriendelijke vloerbedekkingen. De afmetingen van de vrije hoogte variëren van 2,80 m tot 3,00 m. Paviljoenoplossingen met zowel één als twee verdiepingen zijn mogelijk.

Lees meer

Goed binnenklimaat - beste akoestiek - energiebesparing

Op verzoek kunnen onze paviljoens worden uitgerust met moderne CO2-gestuurde ventilatiesystemen. Deze zorgen voor een energiebesparende ventilatie, reguleren de luchtvochtigheid en zorgen zo voor de ideale ruimtelucht. Geperforeerde gipsplafonds voor een betere akoestiek in de schoolpaviljoens kunnen op aanvraag worden aangebracht. Onze schoolpaviljoens worden altijd gebouwd volgens energetische gebouwoptimalisatie.

Optimale bescherming voor de kinderen

Het meest veilige voor uw kinderen. De wanden van de interieurs zijn onder meer voorzien van gipskartonplaten en voldoen aan brandwerendheidsklasse F30 (30 minuten brandbeveiliging); Zo garanderen onze ruimtes een ideale warmte- en geluidsisolatie. De deuren rusten we uit met een paniekslot, de ramen zijn van gelaagd veiligheidsglas en vluchtroutes zijn goed gemarkeerd.

Onze materiaalkeuze is ontworpen voor een absoluut minimale luchtverontreiniging. We zitten ruim onder de geldende grenswaarden. We besteden aandacht aan de recyclebaarheid van alle materialen. Het milieu is onze topprioriteit.

Getest, schoon, op behoeften gebaseerd

Onze schoolpaviljoens worden voor elke oplevering grondig nagekeken, schoongemaakt en – indien nodig – hersteld. We zorgen ervoor dat uw studenten en docenten kunnen leren en lesgeven in een schone en veilige omgeving.

Onze units

X-base line

De X-base unit is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden zoals: kleedruimtes, kantine, sanitair en kantoor. Deze units voldoen aan de geldende veiligheidsnormen

X-tend line

De X-tend unit is voornamelijk geschikt voor semi-permanente huisvesting voor bijvoorbeeld langer dan 2 jaar. Dit is een zeer flexibele en kwalitatief goede oplossing voor deze doeleinden.

X-class

De X-class unit is geschikt als noodlokaal of voor het uitbreiden van het aantal klaslokalen. Dit wordt gedaan de hand van de hoogste veiligheidseisen.

Toepassingen

Bekijk hier de toepassingen van onze modulaire units!

Toepassing 1

Lokaal

Toepassing 2

Sanitair

Toepassing 3

Vergaderzaal