Skip links

Bouw & Energie

Voor de bouw & energie sector biedt Amtra Mobiele Ruimte, meerdere modulaire oplossingen voor mobiele huisvesting.

Lees meer

Tijdelijke flexibele oplossingen op een bouwlocatie – Onbezorgd werken in de bouw

Een directiekeet, bouwketen, schaftruimtes, opslagunits, kleedruimtes of sanitair units wat voor ruimte u nodig heeft op de site wij kunnen ze snel en efficiënt plaatsen. Met onze ervaring is Amtra de ideale partner voor tijdelijke huisvesting op de bouwplaats.

Lees meer

Het beste advies – onbezorgd kunnen starten op de bouwplaats

Wij kijken graag met u mee voor de inrichting van uw bouwlocatie, onze planners staan altijd klaar om samen een tekening te maken.

Gecertificeerde service – volgens de hoogste veiligheidsnormen

Of het nu gaat om een Bouwplaats of Energiecentrale: Amtra is uw ervaren partner op het gebied van oplossingen in mobiele ruimtes, ook in gebieden waar veiligheid het belangrijkste aspect is. Talrijke certificeringen – bijvoorbeeld volgens ISO 9001 en SSCP – bewijzen onze ervaring bij grote industriële projecten.

Onze units

X- base line

De X-base unit is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden zoals: kleedruimtes, kantine, sanitair en kantoor. Deze units voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

X-tend line

De X-tend unit is voornamelijk geschikt voor semi-permanente huisvesting voor bijvoorbeeld langer dan 2 jaar. Dit is een zeer flexibele en kwalitatief goede oplossing voor deze doeleinden.

X-class

De X-class unit is geschikt voor noodlokalen of het uitbreiden van het aantal bestaande klaslokalen. Dit wordt gedaan aan de hand van de hoogste veiligheidseisen.

Toepassingen

Bekijk hier de toepassingen van onze modulaire units.

Toepassing 1

Kantoor

Toepassing 2

Sanitair

Toepassing 3

Vergaderzaal