Skip links

Overheid

Tijdelijk en modulaire oplossingen voor huisvesting binnen de overheid.

Lees meer

Tijdelijke of permanente gebouwen volgens de hoogste veiligheidsnormen – Onbezorgd werken voor de overheid

Oplossingen voor tijdelijke of permanente kantoren, kantines en informatieruimtes, Amtra is al meer dan 25 jaar dienstverlener voor lokale overheden. Wij creëren een tijdelijke of permanente oplossing die volledig gelijkwaardig is aan een traditioneel gebouw

Neem contact op

Lokale overheid

Bezig met een verbouwing of uitbreiding Amtra biedt de mogelijkheid snel een mobiele ruimte te plaatsen voor uw nieuwe informatiecentrum, tijdelijke vaccinatieruimte, kantoorruimte of extra vergaderzaal. Welke behoefte er ook is, Amtra geeft u de mogelijkheid snel op te schalen. Of het nu gaat om informeren, tentoonstellen, leren of opvangen, onze units zijn direct klaar voor gebruik.

Hoge veiligheidseisen en gecertificeerde materialen

Onze units zorgen voor een gezonde en onbezorgde werkomgeving. We gebruiken voor de bouw enkel hoogwaardig materiaal. Er wordt een ideaal ruimteklimaat gecreëerd, en de units hebben akoestieke en effectieve geluidsisolatie. Ook besteden we veel aandacht aan veiligheid, zo voldoen al onze units aan de eisen van brandwerendheidsklasse F30 en bieden daarmee voldoende bescherming voor evacuatie in geval van brand.

Onze units

X- base line

De X-base unit is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden zoals: kleedruimtes, kantine, sanitair en kantoor. Deze units voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

X-tend line

De X-tend unit is voornamelijk geschikt voor semi-permanente huisvesting voor bijvoorbeeld langer dan 2 jaar. Dit is een zeer flexibele en kwalitatief goede oplossing voor deze doeleinden.

X-class

De X-class unit is geschikt voor noodlokalen of het uitbreiden van het bestaande aantal klaslokalen. Dit wordt gedaan aan de hand van de hoogste veiligheidseisen.

Toepassingen

Bekijk hier de toepassingen van onze modulaire units.

Toepassing 1

Lokaal

Toepassing 2

Vergaderzaal

Toepassing 3

Sanitair