Skip links

Sanitair Ruimtes - modern, hygiënisch en flexibel

Of het nu voor een school, de bouw of een industrieel bedrijf is: onze sanitair units zijn de ideale oplossing voor zowel tijdelijke als permanente sanitair ruimtes.

Lees meer

De uitrusting is zeer flexibel volgens de eisen van onze klanten: van een pure douche- of toiletruimte tot een combinatie van beide. Een slimme indeling maakt gebruik van de ruimte voor meerdere personen tegelijk mogelijk.

Moderne verwarmings- en ventilatietechniek zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Discrete ledverlichting en matglazen ramen zorgen voor voldoende licht in onze modules.
De sanitaire ruimtes kunnen ter plaatse worden aangesloten op bestaande koud- en warmwaterleidingen of we rusten ze uit met zuinige maar krachtige warmwatersystemen

Hoogwaardige uitrusting voor een positieve feel-good-factor

Bij de inrichting van onze sanitair units letten we op hoogwaardige en stijlvolle componenten voor wastafels, toiletten, spiegels en accessoires die verder gaan dan pure functionaliteit.

Spatwaterdichte elektrische installatie (IP 44)

Aantrekkelijke faciliteit

Heldere verlichting

Lichtschakelaars en stopcontacten in het juiste nummer

Antislip vloer

Wandcoating van duurzaam kunststof

Lichtschakelaars en stopcontacten met juiste aarding

Geen compromissen op het gebied van hygiënestandaarden

Voordat onze sanitaire ruimtes worden opgeleverd, wordt elke module door onze medewerkers gecontroleerd op hygiëne en netheid. Dit omvat ook het spoelen van alle leidingen met ontsmettingsmiddel en vervolgens het afdichten van de leidingen.