Skip links

Kantoor- Vergaderruimte

Ideale modulaire oplossing voor tijdelijk en (semi)permanente kantoren.

Lees meer

Kantoor units - Ideale omstandigheden voor een productieve werkomgeving

Praktijkgerichte oplossingen voor een prettige werkomgeving – Amtra biedt moderne, lichte en hoogwaardige kantoorunits voor administraties en bedrijven.

We implementeren een modulaire oplossing volgens uw wensen, die alle voordelen heeft van een permanent gebouw. Dit kan zijn voor een enkel kantoor, of een compleet gebouw met kantine, sanitair en vergaderruimtes.

Aantrekkelijke kantoorunits- op aanvraag volledig gemeubileerd

Van bureaustoelen tot dossierkasten: met het grote aanbod aan verschillende meubels biedt Amtra haar klanten voldoende mogelijkheden op het gebied van inrichting.

Aantrekkelijke kantoorunits- op aanvraag volledig gemeubileerd

Besparende airconditioning unit

Perfecte arbeidsomstandigheden dankzij de nieuwste IT-technologie

Besparende airconditioning unit

Op verzoek kunnen wij onze units voorzien van moderne, volautomatische Airconditioning. De Airconditioning zorgt voor een energiebesparende verwarming of koeling van de ruimtelucht, reguleren de luchtvochtigheid en zorgen zo voor een ideale werkomgeving.

Het systeem werkt volledig automatisch en de temperatuur kan op elk moment individueel worden geregeld met de afstandsbediening.

Perfecte arbeidsomstandigheden dankzij de nieuwste IT-technologie

Stopcontacten, netwerkpoorten en telefoonaansluitingen:
De kantoorunits van Amtra zijn voorzien van het gewenste aantal IT- en stroomaansluitingen volgens de specificaties van onze klanten.
Met ervaring uit talloze projecten adviseert onze ontwerp- en planningsafdeling u desgewenst graag uitgebreid en vrijblijvend.

Voorkom stilstand tijdens uw project

De X-base line biedt een divers aanbod van economische, functionele modulaire units. Als individuele unit heeft de x-base een vloeroppervlakte van 15m2. De units kunnen gestapeld, gekoppeld of als single unit geplaatst worden. Naar behoeve van de wens van de klant kunnen de units worden geplaatst en ingericht.

Het gebruik van robuuste, emissiearme materialen, functioneel sanitair en kantoormeubilair zorgen voor veilig werken in de modulaire units van Amtra. De units worden gereed gemaakt op het wagenpark, optioneel kan het meubilair er al in worden geplaatst. Dit bespaart tijd tijdens het plaatsen waardoor uw medewerkers sneller gebruik kunnen maken van de modulaire units.

Onze medewerkers kunnen u adviseren wat aan de hand van onze ervaring, de beste oplossing is voor uw vraagstuk. Bij Amtra wordt uw project van start tot einde begeleid door onze medewerkers. Van tekening tot oplevering, van plaatsing tot ontmanteling.