Skip links

X service nieuw

Naast het leveren van Units doen wij ook de service.

AMTRA biedt geoptimaliseerde ruimteoplossingen voor uw wensen – met gecertificeerde service en gegarandeerde veiligheid.

Efficient, Flexibel en Service: we kennen de eisen van onze klanten. Daarom kunnen we individuele en op behoeften gebaseerde oplossingen bieden. Want kortdurende projecten en de hoge kwaliteit zijn voor AMTRA geen tegenstrijdigheid.

AMTRA biedt een naadloze service voor alle aspecten van de projecten van onze klanten. Met onze X -service ondersteunen we u van de planningsfase tot de turnkey-implementatie – en ook daarna.

Klantadvies Orderverwerking Constructie Meubellogistiek Reiniging Kwaliteitsborging Levering Bouwplaatsuitrusting Site management Levensduur Ontmanteling Verwerking

Altijd dichtbij je

Op onze zes locaties in de belangrijkste stedelijke gebieden in Duitsland en Nederland hebben wij voldoende capaciteit voor uw projecten. Met deskundig advies en installatiediensten van onze gekwalificeerde medewerkers voldoen wij gegarandeerd aan uw speciale wensen.

Precisie in de voorziening

Onze managementprocessen zijn gecertificeerd door de gerenommeerde Duitse Vereniging voor de Certificatie van Managementsystemen (DQS). Dit is voor ons een onmisbare voorwaarde voor vlotte processen en een optimale projectuitvoering.

Met name de vereiste normen voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming gaan vaak veel verder dan de wettelijke vereisten. Omdat we weten hoe belangrijk het is om onze containerconstructies snel en soepel op te zet