Skip links

Over Amtra Mobiele Ruimte

Een familiebedrijf gespecialiseerd in mobiele ruimte oplossingen.

Lees meer
Over ons

Amtra is een familiebedrijf met al 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van tijdelijke units.

Het team van Amtra bestaat uit enthousiaste medewerkers die gedreven zijn om voor de klant de meest efficiënte passende oplossing te bedenken voor hun huisvestingsvraag.

Met een eigen wagenpark in Nederland vlakbij de Belgische grens en vestigingen in Duitsland kan er kort worden geschakeld, dit biedt de klant maximale flexibiliteit en planningszekerheid.

Maximale flexibiliteit en planningszekerheid voor onze klanten

Amtra levert en plaatst diverse soorten units en van verschillende formaten. Afhankelijk van de voorraad maar ook van de vraag van de klant wordt er gekeken welke soort het beste past bij de aanvraag.

Van een enkele kantoorunit voor de korte termijn tot een gebouw met twee verdiepingen als semi permanent gebouw: met onze variabele huur- en duurzaamheidstijd geven we onze klanten de maximale zekerheid met betrekking tot planning en kosten voor hun project.

De verscheidenheid aan soorten units en meubilair stellen ons in staat om onze modulaire gebouwen volgens de eisen van onze klanten in te delen en in te richten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze project en ondersteunen onze klanten vanaf het eerste contact tot de plaatsing. Maar ook hierna is er contact door middel van onderhoudsrondes.

Compleet kwaliteitsmanagement door uitgebreide certificering

Amtra stelt hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals de certificaten kunnen onderbouwen: DIN EN ISO 9001, SCCP en PQ VOL. De veiligheid van onze medewerkers en de gebruikers van onze modulaire gebouwen staat bij ons voorop.

De voortdurende trainingen en kwalificaties van onze technici is een belangrijk aspect , vooral als het gaat om het werken binnen de beveiligingsgebieden van chemische- en raffinaderijinstallaties.

Gecertificeerde processen

Om onze hoge kwaliteitseisen veilig te stellen en verder te optimaliseren, evalueert de gerenommeerde DQS onze beheerprocessen regelmatig. Hun geëiste normen voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming overtreffen vaak de wettelijke vereisten.

Referenties

Aan de slag!

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via de volgende knop.

Meer informatie