Skip links

Industrie & Haven

Amtra Mobiele Ruimte levert modulaire oplossingen voor de industrie en de haven.

Lees meer

Tijdelijke gebouwen volgens de hoogste veiligheidsnormen – Veilig werken in de industrie en haven.

Voor in de industrie en haven is Amtra met 25 jaar ervaring de dienstverlener voor u. Wij hebben units om uw personeel tijdelijk te huisvesten. Kantines, kleedruimtes en kantoren, wij creëren een tijdelijke werklocatie waar veilig werken centraal staat.

Neem contact op

Het beste advies voor industrie en haven

Een enkele unit of een compleet terrein met portier-, kantoor-, kleed-, douche-, kantineruimte,  met meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies hoe wij u het beste kunnen helpen.

Onze internationale opdrachtgevers vertrouwen erop dat wij een hoogwaardig modulaire  huisvesting bouwen in een omgeving waar alles draait om veiligheid en precisie.

Gecertificeerde service - geteste managementprocessen

Of het nu in de raffinaderij, in de energiecentrale of in de chemische industrie is: Amtra is uw partner voor het leveren en plaatsen van tijdelijke units in de raffinaderij, energiecentrale of de chemische industrie. Veiligheid is een van de kernwaardes van Amtra. Onze monteurs zijn allen VCA gecertificeerd en Amtra heeft het ISO 9001 en SSCP certificaat.

Onze units

X- base line

De X-base unit is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden zoals: kleedruimtes, kantine, sanitair en kantoor. Deze units voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

X-tend line

De X-tend unit is voornamelijk geschikt voor semi-permanente huisvesting oor bijvoorbeeld langer dan 2 jaar. Dit is een zeer flexibele en kwalitatief goede oplossing voor deze doeleinden.

X-class

De X-class unit is geschikt voor noodlokalen of het uitbreiden van het aantal bestaande lokalen. Dit wordt gedaan aan de hand van de hoogste veiligheidseisen.

Toepassingen

Bekijk hier de toepassingen van onze modulaire units

Toepassing 1

Kantoor

Toepassing 2

Sanitair

Toepassing 3

Vergaderzaal