Skip links

Kleuterschool en buitenschoolse opvang

Modulaire oplossingen voor kleuterscholen – onbezorgd spelen in een veilige omgeving

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden van onze AMTRA-units kunnen we ook hoogwaardige modulaire oplossingen bieden voor verschillende doeleinden op het gebied van kleuterscholen en buitenschoolse opvang. Of het nu gaat om groepsruimtes, slaapkamers en speelkamers voor de allerkleinsten of kantoren, lerarenkamers en keukens voor volwassenen onze oplossingen zijn eindeloos. Onze gymzalen en sanitair units maken ons aanbod op het gebied van kleuterscholen en kinderdagverblijven compleet.

Lees meer

Wij beschouwen onze units als leefgebieden waarin de gebruikers zich zo comfortabel mogelijk moeten voelen. Wat voor volwassenen geldt, geldt natuurlijk nog meer voor de allerkleinsten. AMTRA-units hebben grote ramen die veel licht binnenlaten en hoogwaardige apparatuur die voor ideale omstandigheden zorgen voor heerlijk spelen en leren.

Gecertificeerde bouwmaterialen en hoge veiligheidseisen

Onze units voor kleuterscholen en kinderdagverblijven zorgen voor een gezonde en onbelaste omgeving. Bij het uitbreiden van onze units vertrouwt AMTRA uitsluitend op geteste bouwmaterialen. Bovendien laten we onze units regelmatig door TÜV Rheinland testen.

We gebruiken voor de bouw uitsluitend hoogwaardig materiaal, gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen biedt veel voordelen. Te beginnen met een ideaal ruimteklimaat, een goede akoestiek en een effectieve geluidsisolatie. Ook bij de installatie besteden we aandacht aan veiligheid. Alle modules voldoen aan de eisen van brandwerendheidsklasse F30 en bieden daarmee voldoende bescherming voor evacuatie in geval van brand.

We zorgen ervoor dat het werkt

Elk handvat zit. Voor ons zijn korte levensduur en hoge kwaliteit geen tegenstrijdigheden. We zetten modulaire gebouwen voor kleuterscholen op van 60 m² die binnen ongeveer 30 minuten klaar zijn voor gebruik. Dankzij de professionele uitrusting van onze ervaren monteurs slagen we er onder verschillende omstandigheden in om ons werk efficiënt en veilig uit te voeren.

Onze units

X- base line

De basis van onze container is een stabiel stalen frame, dat individueel kan worden uitgebreid naar de wensen van onze klanten, afhankelijk van het type container en de vloer.

X-tend line

In vergelijking met de X-base biedt de X-tend het voordeel van langdurige installaties, van meer dan twee jaar.

X-class

Met een lengte van 7,20 m, een breedte van 2,99 m en een buitenhoogte van 3,22 m (binnenhoogte 2,80 m) biedt de X-klasse cabine een onovertroffen hoeveelheid ruimte.

Toepassingen

Bekijk hier de toepassingen van de X-Base!

Toepassing 1

Kantoor

Lorem ipsum

Toepassing 2

Sanitair

Lorem ipsum

Toepassing 3

Vergaderzaal

Lorem ipsum